Montering af nye vinduer og døre i Otterup på Nordfyn og på resten af Fyn

Trænger dine døre eller vinduer til en udskiftning? Eller er de kun lettere slidte og trænger blot til en renovering? Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn har vi mere end 30 års erfaring i både renovering og montering af døre og vinduer. Vi arbejder i Odense og på hele Fyn – ofte lokalt på Nordfyn i Otterup, Morud, Kerteminde og Søndersø.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Montering af plastik- samt træ- og træ/alu vinduer og døre på Fyn

Mulighederne er mange, når der skal vælges nye vinduer eller nye døre. Der findes både koblede vinduer, lavenergivinduer, klassiske dannebrogsvinduer og meget andet. Samtidig fås døre og vinduer også i forskellige kvaliteter og materialer – eksempelvis rene trævinduer og trædøre, træ/alu vinduer og træ/alu døre, samt døre og vinduer i plastik.

Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup tæt ved Odense, monterer vi døre og vinduer overalt på Fyn i næsten alle materialer. Nedenfor kan du kort læse om nogle af forskellene på de forskellige materialetyper.

Træ/alu vinduer og døre: Når vi monterer træ/alu vinduer og døre, er de primært valgt, fordi der er et ønske om, at kvaliteten skal være i top, og fordi det skal være næsten vedligeholdelsesfri vinduer eller døre.
Træ/alu vinduer kan kaldes ”næsten vedligeholdelsesfri vinduer”, fordi de er produceret med en aluminiumsdel udvendigt. Aluminium skal nemlig ikke i samme grad males og behandles, som træ skal.

Trævinduer og trædøre: Selvom de kræver mere vedligeholdelse end træ/alu vinduer og døre, monterer vi også ofte originale trævinduer og trædøre. Folk vælger typisk produkter i ren træ, fordi de er billigere end træ/alu, og fordi det stadig er produkter i høj kvalitet, og som folk er bekendte med i forvejen.

Plastik vinduer og plastik døre: Når du får monteret døre og vinduer i plastik får du – ligesom med træ/alu vinduer – næsten vedligeholdelsesfri vinduer. Plastik vinduer skal typisk kun vaskes og vokses, og altså ikke træbehandles eller males på samme måde som produkter udført i rent træ. Kvaliteten på plastik vinduer og døre er igennem de senere år også blevet markant forbedret.

Vi monterer også bundstykker til døre og vinduer

Når man taler om bundstykker til vinduer eller døre, er der tale om pladen under vinduet (vinduespladen) eller trinnet under døren (dørtrinnet). Vi udskifter og monterer bundstykker til vinduer og bundstykker til døre på præcise mål, og du kan selv være med til at vælge, i hvilket materiale det skal være.

Kontakt CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn her

Du kan kontakte os hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup, hvis du ønsker et tilbud på- eller mere information om vores arbejde med vinduer og døre på Fyn. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. +45 20 48 16 09 eller på mailen her.

Vi monterer vinduer og døre i Odense og på hele Fyn – ofte i Otterup, Kerteminde, Søndersø og i Morud på Nordfyn