Trætilbygning og tilbygning til hus og sommerhus i Otterup, Odense og på resten af Fyn

Har i haft familieforøgelse eller andet som gør, at huset eller sommerhuset er blevet for småt? Så er det måske nødvendigt at få lavet en tilbygning til huset eller sommerhuset.

Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn har vi stor ekspertise og mange års erfaring inden for diverse opgaver med tilbygning til hus og sommerhus. Vi arbejder overalt på Fyn ofte lokalt på Nordfyn i Otterup, Morud, Kerteminde og Søndersø samt selvfølgelig også Odense.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Tilbygning til hus eller sommerhus på Nordfyn og hele Fyn

Tilbygning til hus: Mange mennesker køber hus med den tanke, at det enten allerede har den størrelse det skal have fra start eller, med den tanke, at der altid kan laves en tilbygning til huset, hvis man måtte få pladsmangel med tiden. En tilbygning til huset er naturligvis dyrere, end at dele et rum op i to, men hvis husets størrelse ikke gør dette muligt, og man ikke ønsker at flytte, er det stadigvæk helt klart den bedste løsning. Nedenfor er beskrevet nogle af de hyppigste opgaver inden for tilbygning til hus, som vi arbejder med:

Ekstra børneværelse
Nyt og større køkken
Udvidelse af huset med værksted
Ekstra badeværelse
Bryggers
Og meget mere...

Tilbygning til sommerhus: Vi udfører også ofte renovering og tilbygning til sommerhus på Nordfyn og resten af Fyn samt på Langeland og Tåsinge.

En tilbygning til sommerhuset kan typisk bestå i:

Tilbygning til sommerhuset i form af større køkken
Tilbygning til sommerhuset med nyt badeværelse
Anneks tilbygning til sommerhus
Ekstra soverum eller større stue
Og meget meget mere...

Vi tilbyder også glastilbygning og tilbygning i træ / trætilbygning

Af de lidt mere specielle opgaver kan nævnes, at vi har stor erfaring med tilbygning i træ / trætilbygning samt glastilbygning.

Trætilbygning / tilbygning i træ: Når du skal have lavet en tilbygning i træ, er det meget vigtigt, at du får lavet din trætilbygning i en god og holdbar træsort. Samtidig er det også vigtigt at du, hvis du vælger at få lavet en tilbygning i træ, er klar over, at der naturligvis vil være en vis form for vedligeholdelse forbundet med at have en trætilbygning. Den vil skulle overfladebehandles når den trænger, og du skal også gerne efterse træet en gang årligt. En tilbygning i træ skal typisk også males hvert 3. til 7.-8. år.

Glastilbygning: Hvis du vælger at få lavet en glastilbygning er der, ligesom med en tilbygning i træ, også nogle ting, som du skal have med i dine overvejelser. Når du vælger en glastilbygning, er det vigtigt, at du vælger glas i den rigtige kvalitet, og også tænker energi og økonomi ind i billedet.
Samtidig skal du også være opmærksom på, at du til din glastilbygning vælger at bruge gennemtestede aluminiumsprofiler og plastikprofiler i højeste kvalitet.

En glastilbygning ser eksklusiv ud, og der findes et væld af muligheder for, hvordan den kan konstrueres – og som en ekstra bonus behøver en glastilbygning ikke at koste en formue.

Du kan kontakte CNJ Byg Tømrer- og snedkerværksted i Otterup på Fyn her, hvis du ønsker mere information om mulighederne for en tilbygning i træ eller en glastilbygning.

Kontakt CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup tæt ved Odense her

Du kan kontakte CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn her eller på tlf. +45 20 48 16 09. Vi viser altid gerne billeder fra vores tidligere udførte projekter, og vi står altid til rådighed med mere uddybende information om vores forskellige arbejdsopgaver. Vi tilbyder selvfølgelig også altid gerne at beregne et tilbud og en god pris på dit næste projekt.

Vi arbejder med tilbygning overalt på Langeland, Tåsinge og Fyn ofte lokalt i byerne Otterup, Hasmark, Morud, Søndersø og Kerteminde på Nordfyn