Nyt tag og tagrenovering fra taglægger i Otterup tæt ved Odense på Fyn

Er dit tag utæt, og overvejer du, om du skal få lavet en tagrenovering? Måske kan du se på varmeregningen, at du trænger til at få lagt et helt nyt tag?

Hvad enten du måtte have brug for et helt nyt tag, eller blot en tagrenovering af dit eksisterende, har vi hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn mange års erfaring inden for begge dele. Vi udfører arbejde overalt på hele Fyn, og arbejder ofte lokalt i byerne Otterup, Søndersø, Morud og Kerteminde på Nordfyn samt i hele Odense.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Skal jeg vælge et helt nyt tag eller blot en tagrenovering?

Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn laver vi, forud for et stykke tagarbejde, altid et grundigt eftersyn. På den måde kan vi på bedste vis rådgive om, hvorvidt det bedst kan betale sig at få lagt et helt nyt tag, eller om en grundig tagrenovering kan være nok.

Energiprisernes stigning igennem de seneste årtier har bevirket, at der for mange mennesker efterhånden, kan være mange penge at spare årligt på varmeregningen ved at få lagt et helt nyt tag. Årsagen til dette er bl.a., at du får et tag, som lever op til nutidens standarder inden for isolering, og som samtidig også har et godt og helt tæt undertag.

Du kan se eksempler her på projekter inden for såvel nyt tag som tagrenovering.

Vi er din specialist i mansardtag og afvalmet tag på Fyn

Der findes mange forskellige former for tagkonstruktioner alt efter den overordnede byggestil. Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Fyn er vi specialister i opgaver med bl.a. mansardtag og afvalmet tag.

Mansardtag: Et mansardtag er en konstruktion som typisk benyttes når man ønsker at udnytte så meget af rummet som muligt på husets øverste etage. Et mansardtag har, modsat et ”almindeligt tag” to tagflader som står i vinkel mod hinanden.

På den måde har du et minimum af skråvægge samtidig med, at du også får mulighed for at lave kvistvinduer i kvisten (den nederste tagflade) OG vinduer i den øverste tagflade.

Afvalmet tag: På et afvalmet tag har man også lavet en hældning på selve gavlfladerne. Det vil sige, at du med et afvalmet tag, har tagflader ud til alle fire sider af huset, modsat en ”normal tagkonstruktion” hvor man kun har tagflader ud til to af husets sider. Årsagen til, at det kaldes et afvalmet tag er, at den tagflade der vender mod gavlen kaldes valmen.

Du kan kontakte os her for mere information om vores arbejde med nyt tag eller tagrenovering af mansardtag og afvalmet tag.

Kontakt din taglægger i Otterup om arbejde i Odense eller et andet sted på Fyn

Du kan kontakte din taglægger hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn, hvis du ønsker mere information om vores arbejde inden for nyt tag eller tagrenovering, eller hvis du ønsker at se eksempler på nogle af vores tidligere udførte projekter.

Vi står altid klar på tlf. +45 20 48 16 09 eller på mailen her, til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Hos os er du sikker på, at du får et færdigt produkt i højeste kvalitet, til den aftalte tid, og til den bedste pris.

Vi opfører nyt tag og tagrenoveringer overalt på Fyn ofte lokalt på Nordfyn i Otterup, Søndersø, Morud og Kerteminde samt i Odense