Nyt køkken og køkkenrenovering i Odense og på hele Fyn fra køkkenmontør i Otterup

Skal du have monteret et nyt køkken og leder du efter en køkkenmontør på Fyn? Har du et gammelt køkken som trænger til en grundig køkkenrenovering? Uanset om du har behov for en køkkenrenovering af dit eksisterende-, eller du ønsker køkkenmontage af et helt nyt køkken, så kan vi hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn løse opgaven for dig. Vi har løst opgaver inden for begge områder i Odense og på det meste af Fyn, og vi arbejder ofte i Otterup, Kerteminde, Morud og Søndersø på Nordfyn.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Køkkenfornyelse – Få køkkeninspiration til et lækkert snedkerkøkken, billigkøkken eller en anden køkkentype her

Hvis du er blevet træt af dit gamle køkken og ønsker spændende køkkeninspiration til et nyt snedkerkøkken, landkøkken, billigkøkken eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig. Igennem vores mange tidligere projekter med køkkenfornyelse, kan vi hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Fyn give dig den bedste rådgivning og køkkeninspiration ved fremvisning af billeder fra tidligere projekter.

Vi har både erfaring med køkkenmontering af speciallavet snedkerkøkken, romantik- / landkøkken og billigkøkken, samt med montering af komplette løsninger eller demokøkkener fra diverse producenter.

Nyt køkken eller køkkenrenovering i højeste kvalitet og til en god pris på hele Fyn

Hvis du har fundet et komplet demokøkken eller et godt tilbud på et billigkøkken, og mangler en køkkenmontør, er vi en oplagt samarbejdspartner. Vi tilbyder nemlig både, at du kan købe hele køkkenet igennem os, eller blot bruge os som køkkenmontør, hvis du allerede har fundet den løsning du ønsker.

Køkkenrenovering kontra nyt køkken – Når vi rådgiver vores kunder omkring de forskellige muligheder, kan mange projekter ofte klares med en gennemgribende køkkenrenovering, hvilket typisk er væsentligt billigere end et helt nyt køkken.

Når vi laver køkkenrenovering, består den ofte i at montere ekstra køkkenelementer (højskabe, vægskabe, underskabe) og udskifte eksisterende låger, blandingsbatteri mm.

Et nyt køkken består typisk i en mere gennemgribende renovering, hvor der bliver lagt nye trægulve eller klinkegulve (eventuelt med varme i), inklusiv ny gulvisolering. Her opsætter vi også typisk helt nye elementer, nyt blandingsbatteri, ny bordplade og nye hvidevarer mm.

Få en god køkkenmonterings pris fra din køkkenmontør på Fyn

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde, kan du kontakte din køkkenmontør hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn her eller på tlf. +45 20 48 16 09. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig i gang med dit projekt.

Vi laver nyt køkken og renovering af køkken i Odense og på hele Fyn – ofte i Kerteminde, Søndersø, Otterup og Morud på Nordfyn