Nyt badeværelse og renovering af badeværelse i Odense, Otterup på Nordfyn og resten af Fyn

Skal du have lavet nyt badeværelse eller renovering af badeværelse på Fyn? Vi har hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Fyn mere end 30 års erfaring med opførelse af nyt badeværelse og renovering af badeværelse, og vi arbejder i Odense og på hele Fyn – ofte lokalt i Otterup, Søndersø, Kerteminde og Morud på Nordfyn.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Få lavet et flot nyt badeværelse i Odense eller et andet sted på Fyn

Hvis du går med tankerne om at få lavet et nyt badeværelse og mangler inspiration til badeværelsesindretning, så kan vi hjælpe dig. Vi har løst opgaver omkring opførelse af nyt badeværelse i mange forskellige størrelser og prislejer.

Vi kan, med vores mange års erfaring, sørge for, at du får lavet en badeværelsesindretning, hvor pladsen bliver udnyttet bedst muligt, og hvor funktionaliteten samtidig er højt prioriteret. Når vi laver nyt badeværelse eller renovering af badeværelse, går vi aldrig på kompromis med hverken materialevalg eller funktionalitet, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Renovering af badeværelse / badeværelsesrenovering

Hvis du i stedet for et helt nyt badeværelse går med tanker omkring at få lavet en badeværelsesrenovering af dit eksisterende, så har vi også stor erfaring med dette. Ved en badeværelsesrenovering er montering af baderumsmøbel og blandingsbatteri nogle af de opgaver vi ofte udfører.

Vi oplever ofte at kunder synes, at en badeværelsesrenovering kan være en stor udfordring, hvis der er tale om et badeværelse med skråvægge. Det er nemlig typisk sværere at lave en god badeværelsesindretning af et badeværelse med skråvægge, da pladsen under skråvægge kan være svær at udnytte optimalt.

Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Fyn har vi stor erfaring med renovering af badeværelse med skråvægge, og kan derfor fremvise billeder med eksempler på tidligere løsninger. Vi giver altid en grundig rådgivning om materialevalg, indretning mm., når vi laver en badeværelsesrenovering.

Kontakt os om renovering af badeværelse eller opførelse af nyt badeværelse på Fyn

Du kan kontakte os hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup tæt ved Odense på Fyn her, hvis du ønsker mere information om vores arbejde, eller hvis du ønsker at se billeder fra tidligere udførte projekter. Vi står også klar til en personlig snak på tlf. +45 20 48 16 09, hvis du har spørgsmål, eller ønsker et godt tilbud.

Vi udfører badeværelsesrenovering og opfører nyt badeværelse i Odense og på hele Fyn – ofte lokalt i Otterup, Søndersø, Morud og Kerteminde på Nordfyn