Energirenovering og energioptimering i Otterup, Odense og på resten af Fyn

Synes du, at din varmeregning er blevet større og større inden for de sidste 10 år? I takt med de stigende energipriser, vælger mange at få lavet en gennemgang af deres hus med henblik på en energirenovering / energioptimering.

Med en energirenovering kan der nemlig være mange tusinde kroner at spare om året, samtidig vil det også i nogle tilfælde medføre opleve et bedre indeklima, da en isolering af huset også kan påvirke dette.

Vi har hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn udført energirenovering af huse og virksomheder på det meste af Fyn. Vi arbejder ofte i Odense og lokalt på Nordfyn i bl.a. Otterup, Kerteminde, Søndersø og Morud.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Hvad laver vi typisk inden for energirenovering på Fyn?

Når vi udfører energirenovering og energioptimering af huse og virksomheder på Fyn, kan projekterne bestå i mange forskellige typer af opgaver. Nedenfor kan du se nogle af de hyppigste opgaver inden for energioptimering og energirenovering, som vi arbejder med:

Isolering og efterisolering
Udskiftning af vinduer og døre
Facaderenovering og facadeisolering
Nyt tag eller tagrenovering af eksisterende tag
Generel renovering og ombygning med henblik på energioptimering

Vi laver også energioptimering af sommerhuse og fritidshuse på Fyn

Hvis du kan mærke det trækker ind fra vinduer eller døre i dit sommerhus, eller hvis du synes der er meget fodkoldt, kan det være en god investering, at få lavet en energioptimering af sommerhuset.
Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn har vi igennem mange år udført energioptimeringer og energirenoveringer af sommerhuse rundt omkring på Fyn. Vi ved derfor også, hvor der typisk kan være flest penge at spare, og hvordan du får gjort indeklimaet mest behageligt.

Tilskud til energirenovering og energirådgivning til private

Ud over muligheden for en god besparelse på varmeregningen, er en anden stor fordel, ved at få lavet en energirenovering, at det er muligt at ansøge om tilskud til energirenovering. Et tilskud til energirenovering gør naturligt nok projektet billigere, og tilskuddet kan også søges samtidig med, at du gør brug af håndværkerfradraget (som gælder 2013 og 2014).

Vi laver energirådgivning til private, hvor vi hjælper dig til at få udnyttet dit tilskud til energirenovering og dit håndværkerfradrag.

Du kan kontakte os her for mere information om tilskud til energirenovering og energirådgivning til private.

Kontakt CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn

Du kan kontakte CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup for mere information om energioptimering / energirenovering på Fyn på mail her eller på tlf. +45 20 48 16 09. Vi står altid klar med professionel energirådgivning, så du får den størst mulige besparelse på din varmeregning mm.

Vi laver energirådgivning til private og energioptimering på hele Fyn – ofte lokalt i Odense, Otterup, Kerteminde, Søndersø og Morud