Renovering og ombygning af hus og sommerhus i Otterup på Nordfyn samt Odense og resten af Fyn

Leder du efter et professionelt firma, som kan udføre en ombygning eller renovering af hus eller sommerhus i højeste kvalitet og til en fornuftig pris? Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn, har vi mange års erfaring med alle former opgaver inden for ombygning og renovering af hus og sommerhus. Vi arbejder overalt på Fyn, ofte lokalt i bl.a. Søndersø, Kerteminde, Otterup og Morud på Nordfyn samt selvfølgelig også i Odense.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Vi kan stå for din renovering i Odense eller et andet sted på Fyn

En renovering eller ombygning kan være mange ting. Når vi typisk taler om en mindre ombygning eller renovering i sit hus kan det f.eks. være af rum som køkken, badeværelse, børneværelse, soveværelse, stue eller noget helt sjette.

Vi udfører også ofte renoveringer af sommerhuse på Nordfyn, hvor vi eksempelvis bryder en væg ned for at gøre plads til et større køkken eller badeværelse. Hvis der er tale om en sommerhus med et meget stort rum, laver vi også ofte en ombygning af sommerhuset således, at vi sætter en væg op som deler rummet i to, så der på den måde kan blive et ekstra værelse med eksempelvis sovepladser.

Vi laver også totalrenovering og renovering af kælder på hele Fyn

Hvis du påtænker at lave en større totalrenovering af dit hus, har vi hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn også stor ekspertise inden for dette.

Totalrenovering: Når du skal lave en totalrenovering, er det typisk et meget stort og omfattende projekt, som hurtigt kan komme til at virke uoverskueligt. Med os som samarbejdspartner på din totalrenovering, er du både sikker på, at du er i gode hænder og på, at arbejdet bliver udført til tiden og til den aftalte pris.

Vi udfører ofte en totalrenovering som en totalentreprise. Det betyder bl.a., at det er os som totalentreprenør som står for koordineringen af alle håndværkere der måtte skulle benyttes ved totalrenoveringen, ligesom vi også står for mange af de andre praktiske ting.

Renovering af kælder: Påtænker du at lave en ombygning eller renovering af kælder til beboelse? Måske trænger du bare til at få lavet en gennemgribende renovering af din kælder, fordi den med årene er blevet medtaget? Vi har udført mange projekter med renovering af kælder til beboelse mm. Vi viser gerne billeder med eksempler på disse, så du kan se, hvad der er af muligheder for at udnytte pladsen under dit hus på bedste vis.

Du kan skrive til os om renovering af kælder eller totalrenovering af hus her.

Vi er specialister i trapperenovering

Hvis du har en gammel trappe som med årene er blevet medtaget og slidt, kan en trapperenovering måske være nødvendig. Vi har mange års erfaring med opgaver inden for trapperenovering både for private og erhverv.

Om trapperenovering:

En trapperenovering kan bestå i mange forskellige ting. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de mest almindelig opgaver vi arbejder med inden for trapperenovering:

Trapperenovering med slibning og maling af stødtrin
Trapperenovering i form af slibning og eventuel maling af gamle hele trin
Komplet udskiftning af hele trin og / eller stødtrin
Trapperenovering med pålægning af et nyt tyndt lag træ på trinene, som dækker gamle slidmærker. Med denne model får du også mulighed for at vælge en helt anden træsort således, at din trappe kan komme til at fremstå næsten som ny.

Kontakt CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup her

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde inden for både renovering og ombygning kan vi altid kontaktes på mailen her eller på tlf. +45 20 48 16 09. Vi står altid klar med gode råd og professionel rådgivning omkring dit næste projekt, ligesom vi selvfølgelig også altid kan lave et godt samlet tilbud på opgaven.

Vi udfører ombygning og renovering i Odense og på hele Fyn ofte lokalt på Nordfyn i Søndersø, Otterup, Kerteminde og Morud