Nybyggeri samt renovering og tilbygning til sommerhus i Hasmark, Kerteminde, Nordfyn og på hele Fyn

Har du brug for et dygtigt tømrerfirma til at bygge et nyt sommerhus for dig? Har du allerede et, som er blevet slidt og medtaget, og trænger det til en sommerhus renovering?

Uanset, om du måtte have brug for sommerhus renovering eller brug for et helt nyt (arkitekttegnet eller typehus), er vi hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Nordfyn det firma du skal bruge. Vi har mange års erfaring med nybyggeri og renovering af sommerhus på hele Fyn, og vi arbejder ofte i Otterup, Hasmark, Kerteminde, og Bogense på Nordfyn samt på Langeland og Tåsinge.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Vi tilbyder både arkitekttegnet sommerhus og typehus sommerhus på Fyn

Hvis du skal have lavet et nybyggeri, er mulighederne mange. Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma tæt ved Hasmark på Fyn kan du både få et arkitekttegnet sommerhus, og vi tilbyder også typehus sommerhus.

Arkitekttegnet sommerhus: Når du får et arkitekttegnet sommerhus, kan du få bygget det præcist, som du ønsker det. Et arkitekttegnet sommerhus kan både være stort og småt og i moderne eller gammeldags stil. Der er næsten ingen grænser for, hvad vi sammen med arkitekten kan finde frem til.

Når du får et arkitekttegnet sommerhus vælger du, inden arkitekten går i gang med tegningerne, hvor mange rum der skal være, hvor mange sovepladser der skal være, og hvor stort hele huset, samt stue, køkken og bad mv. skal være.

Når du får vælger et arkitekttegnet sommerhus, kan du enten selv vælge arkitekten, eller du kan lade os stå for valget. Du kan kontakte os her for en pris på at få et arkitekttegnet sommerhus.

Typehus sommerhus: Når vi laver typehus sommerhus, er der tale om et nøglefærdigt projekt hvor alle tegninger mm. er lavet på forhånd. Fordelen ved et typehus sommerhus er bl.a., at du ikke selv behøver at være kreativ, men blot kan ”finde et hus på hylden” som du ønsker.

Ved projekter med typehus sommerhus er der dermed ikke på samme måde, som ved et arkitekttegnet sommerhus, mulighed for at bestemme hver enkelt detalje. Dog tilbyder vi altid ved et typehus sommerhus, at kunden mod en merbetaling, får mulighed for at rykke rundt på nogle af væggene i huset. Du kan kontakte os for mere information og eksempler på vores typehus sommerhus her.

Du kan også vælge sommerhus medbyg

Når du vælger sommerhus medbyg, får du muligheden for selv at være med til at bygge dit hus. Sommerhus medbyg bliver typisk brugt af folk, som har hænderne godt skruet på, ligesom vi også ofte laver sommerhus medbyg, hvis bygherre selv er håndværker, og derfor kan lave noget af arbejdet selv. En af fordelene for dig som bygherre, ved at vælge sommerhus medbyg, er selvfølgelig, at du på den måde kan spare nogle penge på projektet. Du er dermed også selv ansvarlig for den del af dit sommerhus medbyg projekt, som du har stået for.

Udover at du kan spare penge, er en anden fordel ved et sommerhus medbyg selvfølgelig også, at du efterfølgende kan sige, at du selv har været med til at sætte dit præg på byggeriet. Kontakt os om sommerhus medbyg her.

Renovering af sommerhus samt tilbygning og anneks til sommerhus

Hvis dit hus er af ældre dato, og med årene er blevet slidt og medtaget, kan det være nødvendigt at få lavet en renovering af det.
Det kan også være nødvendigt, hvis det er blevet for småt, at få lavet en tilbygning til sommerhuset eller et anneks til sommerhuset. Vi har stor erfaring med projekter inden for såvel renovering af sommerhus som tilbygning og anneks til sommerhus.

Renovering af sommerhus på Fyn

Renovering af sommerhus: Når man taler om renovering af sommerhus kan det være mange forskellige ting. Det kan både være en mindre renovering eller en mere gennemgribende totalrenovering af sommerhuset. Nedenfor har vi lavet en liste, med nogle af de typiske opgaver som vi kan udføre, hvis du skal have lavet renovering af sommerhus:

Udskiftning eller renovering af sommerhusets køkken
Renovering af sommerhusets stue
Større eller mindre renovering af taget / tagrenovering
Trapperenovering (slibning af trin eller udskiftning af trin mm.)
Renovering af sommerhusets badeværelse
Udskiftning eller renovering af sommerhusets vinduer eller døre
Isolering / efterisolering og renovering af sommerhusets loft

Tilbygning og anneks til sommerhus på Fyn

Tilbygning til sommerhus: Når du får lavet tilbygning til sommerhus, er der tale om en tilbygning i forlængelse af hovedhuset. Det kan eksempelvis være en tilbygning til sommerhuset i form af et ekstra værelse, et større køkken, et nyt badeværelse eller noget helt fjerde. Når vi laver tilbygning til sommerhus sørger vi altid for, at tilbygningen bliver lavet i samme stil som det eksisterende byggeri således, at den falder godt og naturligt ind. Vi har lavet tilbygning til sommerhus på det meste af Fyn og ofte i Hasmark og Kerteminde på Nordfyn. Vi viser selvfølgelig gerne billeder fra vores tidligere projekter, som kan give dig inspiration.

Anneks til sommerhus: Når du får lavet anneks til sommerhus, er der her tale om en tilbygning, som ikke er lavet i forlængelse af huset, men derimod som en fri tilbygning til sommerhuset. Mange vælger at få lavet anneks til sommerhus med henblik på at bruge det som et lille udhus til overnattende gæster. Når vi laver anneks til sommerhus, sørger vi ligesom ved en tilbygning for, at holde annekset i samme stil som hovedhuset, så det også passer godt ind.

Du kan kontakte os her for mere information om tilbygning eller anneks til sommerhus.

Kontakt CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup tæt ved Hasmark

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde, kan du kontakte os hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Nordfyn på tlf. +45 20 48 16 09 eller på mail her. Vi er altid behjælpelige med gode råd og professionel rådgivning om dit projekt.

Vi bygger og renoverer sommerhuse på Langeland, Tåsinge og hele Fyn – ofte lokalt på Nordfyn i Otterup, Bogense, Kerteminde og Hasmark