Totalentreprise Fyn – CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma din totalentreprenør i Otterup på Nordfyn

Skal du have lavet et større byggeprojekt på Fyn, og ønsker du det udført i form af en totalentreprise fra en dygtig og stabil totalentreprenør? Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn har vi mange års erfaring inden for projektering og styring af både totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise overalt på Fyn. Vi arbejder ofte i Odense, samt i Otterup, Søndersø, Morud og i Kerteminde på Nordfyn. Vi går højt op i, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top, og derfor vælger vi også altid materialer i højeste kvalitet til vores projekter.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Hvad tilbyder vi inden for totalentreprise på Fyn?

Når vi hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn arbejder med totalentrepriser, kan det være inden for meget forskellige projekter. Vi arbejder nemlig både som totalentreprenør for private og erhverv samt for det offentlige. Nedenfor kan du se nogle af de hyppigste totalentreprise projekter, som vi arbejder med.

Generelt nybyggeri
Tilbygning til hus
Større ombygning af hus
Større gennemgribende renovering af hus
Nybyggeri, renovering og tilbygning til sommerhus
Nyt køkken eller nyt badeværelse
Større byggeprojekter generelt, hvor forskellige slags håndværkere er nødvendige

Hvordan fungerer en totalentreprise fra en totalentreprenør?

En totalentreprise fungerer på følgende måde: Du (som bygherre på projektet) hyrer en totalentreprenør, som skal stå for hele den samlede totalentreprise. Det betyder, at vi står for alt omkring det samlede byggeprojekt, lige fra projektering, tegning og arkitekt, til indhentelse af tilbud og byggetilladelser, valg af materialer, koordinering af- og valg af diverse håndværkere, fastsættelse af deadline, samt pris og tilbud på det samlede projekt. På den måde, har du som bygherre ikke selv noget ansvar for, hvordan projektet bliver udført, og om deadline og pris bliver overskredet. Det er os som totalentreprenør der står med dette.

Vi tilbyder også fagentreprise og hovedentreprise på Fyn

Hvis du ikke ønsker dit projekt lavet som en totalentreprise, men derimod i stedet som en fagentreprise eller hovedentreprise, er der hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Fyn også mulighed for dette.

 

Hvad er forskellen på en totalentreprise, en fagentreprise og en hovedentreprise?

Forskellen på en totalentreprise og en hovedentreprise eller en fagentreprise er, at du ved både hovedentreprise og fagentreprise har mulighed for bl.a. at være med til at vælge håndværkere og eventuelle arkitekter, ligesom du også selv kan være med til at indhente byggetilladelser mm.

En fagentreprise eller hovedentreprise benyttes ofte af folk, som selv har en del forstand på byggeprojekter, eller som har personlige relationer til bestemte håndværkere, som de ønsker skal bruges under projektet.

Kontakt os her for mere information

Hvis du ønsker mere information om totalentreprise eller en af de andre entrepriseformer kan du kontakte os hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Fyn på tlf. +45 20 48 16 09 eller på vores mail her. Vi giver os altid god tid til at forklare forskellene og fordelene ved de forskellige entrepriseformer, så vi er sikrer på, at du vælger den helt rigtige til netop dit projekt.

Vi tilbyder totalentreprise, fagentreprise og hovedentreprise i Odense, Otterup, Morud og på resten af Fyn