CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn udfører tømrer arbejde på hele Fyn

Har du brug for et dygtigt og pålideligt tømrerfirma, som kan udføre tømrer arbejde i højeste kvalitet og til en god pris? Vi har hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn mere end 30 års erfaring med tømrer og snedker arbejde. Vi arbejder i Odense og på hele Fyn, ofte lokalt på Nordfyn i Otterup, Kerteminde og Morud.

Vi sætter en ære i, at hvert enkelt projekt vi udfører bliver udført i lige så god kvalitet, som hvis det var vores eget hus, vi arbejdede på. Derfor er du med os som samarbejdspartner også sikker på, at vi altid bruger de bedste kvalitetsmaterialer, og at du får et rigtig flot slutresultat med en smuk finish.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Hvad tilbyder vi inden for tømrer og snedker arbejde på Fyn?

Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn tilbyder vi stort set alle opgaver inden for tømrer og snedker branchen. Vi arbejder både for private og erhverv samt det offentlige, og vi er derfor også vant til, at arbejde med både små og store projekter. Det kan f.eks. være lige fra at skifte en liste eller et fodpanel til en helt stor totalentreprise med nybyggeri af hus sommerhus eller erhvervsdomicil. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de tømrer- og snedkerprojekter, som vi oftest arbejder med rundt omkring på Fyn:

Nye vinduer og døre eller reparation af eksisterende
Nyt tag og tagrenovering
Nybyggeri og renovering af sommerhuse og fritidshuse
Energirenovering og energioptimering
Facadeisolering og facaderenovering
Tilbygning
Renovering og ombygning
Renovering af- eller montering af nyt køkken eller badeværelse

Kontakt din lokale tømrer i Otterup på Nordfyn her

Hvis du ønsker at vide mere om vores forskellige arbejdsområder eller ønsker at få regnet et godt tilbud, kan du kontakte os hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup her eller på tlf. +45 20 48 16 09. Vi står altid parat med gode råd og med billeder fra tidligere udførte opgaver, til at inspirere dig. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma på Nordfyn arbejder overalt på Fyn – ofte lokalt i Otterup, Kerteminde, Søndersø og Morud