Udvendig isolering, facadeisolering og facaderenovering i Odense, Otterup og på hele Fyn

Skal du have lavet facaderenovering eller udvendig facadeisolering? Hvis din facade er blevet kedelig og slidt at se på, er en facaderenovering måske værd at overveje. Det samme gælder, hvis dit hus ikke har ydermursisolering, og derfor kunne trænge til en energirenovering i form af en udvendig facadeisolering.
Hos CNJ Byg Tømrer- og snedkerfirma i Otterup på Nordfyn udfører vi facadeisolering og facaderenovering på det meste af Fyn, ofte i Odense, Kerteminde, Morud, Otterup og Søndersø.

Vil du ringes op?

Eller ring til os på
20 48 16 09

Billig udvendig facadeisolering / ydermursisolering i Odense og på resten af Fyn

I takt med de stigende energipriser, har vi de senere år lavet effektiv og billig ydermursisolering / facadeisolering for mange kunder. Med en facadeisolering kan du holde meget bedre på varmen i huset, ligesom den også kan være med til at skabe et bedre indeklima, da en facade uden ydermursisolering oftere er genstand for svamp og råd.

Samtidig med, at en ydermursisolering / facadeisolering kan hjælpe på indeklimaet, kan den også i mange tilfælde være med til at give økonomisk overskud. Du vil sandsynligvis kunne se en væsentlig besparelse på varmeregningen, når du har fået lavet en facadeisolering – ofte kan der være mange tusinde kroner at spare årligt på varmeregningen, med en god og grundig ydermursisolering.

Hvordan laves en udvendig isolering / facadeisolering?

En udvendig isolering / facadeisolering laves typisk på en af følgende to måder:

Udvendig isolering / facadeisolering med puds – Hvis du vælger facadeisoleringsbats, som kan bære et pudslag, fastgøres disse direkte på ydervæggen. Uden på disse bliver lagt et lag puds, hvori der er lagt et armeringsnet til at forstærke pudslaget. Efterfølgende påføres endnu et lag puds, som udgør det yderste lag. Dette lag kan, når det er tørt, males med en diffusionsåben maling i høj kvalitet.

Udvendig isolering / facadeisolering med beklædning – Her fastmonteres lægter af stål, jern eller træ på den eksisterende facade. Når disse er fastmonteret, vil der mellem lægterne være plads til at montere isoleringsmåtter i stenuld eller glasuld. Uden på isoleringsmåtterne monteres efterfølgende en gipsplade, og derefter monteres det yderste lag af facaden, i det materiale der hertil er valgt.

Kontakt os om isolering af ydervæg udefra i Odense eller et andet sted på Fyn

Hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for en isolering af ydervæg udefra, kan du kontakte os hos CNJ Byg Tømrer- og snedker på Fyn her eller på tlf. +45 20 48 16 09. Vi står altid klar med gode råd, og til at besvare eventuelle spørgsmål.

Effektiv og billig ydermursisolering / isolering af ydervæg udefra på hele Fyn – Vi arbejder ofte i Odense, Søndersø, Kerteminde, Morud og Otterup